
Ne bacajte koru voća i povrća!
U kori povrća i voća nalaze se vrlo dragocene supstance. Pre svega, tu su dve vrste celuloze: rastvorljiva i nerastvorljiva. Prva snižava nivo loše...
pročitaj jošKad želimo da pojedemo sveže voće ili povrće ili da od njih pripremimo neko jelo, uvek oljuštimo koru. Međutim, da li je to zaista potrebno? Predstavljamo vam proizvode koje je najbolje ne guliti pre upotrebe jer im je kora dragocena.
Ostatak teksta naći ćete u AKTUELNOM broju magazina Ruski doktor.
PRATITE NAS I NA FACEBOOKU: www.facebook.com/ruskidoktor
STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net
Raspoloženje se krije u – tanjiru! Nesanicu i uznemirenost ne izazivaju promene vremena, nego namirnice koje jedemo
pročitaj jošIsprobajte novi ruski način ishrane, gde se međusobno smenjuju kefirni i “siti” dani
pročitaj još