
Ne bacajte koru voća i povrća!
U kori povrća i voća nalaze se vrlo dragocene supstance. Pre svega, tu su dve vrste celuloze: rastvorljiva i nerastvorljiva. Prva snižava nivo loše...
pročitaj jošKad želimo da pojedemo sveže voće ili povrće ili da od njih pripremimo neko jelo, uvek oljuštimo koru. Međutim, da li je to zaista potrebno? Predstavljamo vam proizvode koje je najbolje ne guliti pre upotrebe jer im je kora dragocena.
Ostatak teksta naći ćete u AKTUELNOM broju magazina Ruski doktor.
PRATITE NAS I NA FACEBOOKU: www.facebook.com/ruskidoktor
STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net
Manjim promenama u ishrani pružite moćnu potporu svom kardiovaskularnom sistemu i srcu i obezbedite organizmu neophodne minerale
pročitaj jošU frižideru, bašti ili špajzu mogu se naći proizvodi koji sprečavaju ili ublažavaju raznorazne tegobe
pročitaj jošČisti telo od toksina, izbacuje višak vode i topi nekoliko kilograma
pročitaj još