
Jermenska kuhinja
Da li ste čuli za lavaš, maconi, mšoš? Reč je o nacionalnim jelima Jermenije, najstarije kuhinje u oblasti Zakavkazja
pročitaj jošUživajte u ukusnom namazu koji je idealan izbor za doručak!
POTREBNO: pasulj * patlidžan * luk (u jednakim delovima) * beli luk * so * biber * biljno ulje za prženje
PRIPREMA: Najpre skuvajte pasulj. Patlidžan ispržite zajedno s lukom. Na mašini za mlevenje mesa sameljite pasulj i mešavinu luka i patlidžana. Posolite, pobiberite i dodajte malo belog luka, pa izblendirajte smesu.
Foto: Thinkstock
VIŠE SAVETA PRONAĆI ĆETE U MAGAZINU RUSKI DOKTOR!
POTRAŽITE NAS I NA FACEBOOKU: www.facebook.com/ruskidoktor
STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net
U frižideru, bašti ili špajzu mogu se naći proizvodi koji sprečavaju ili ublažavaju raznorazne tegobe
pročitaj jošČisti telo od toksina, izbacuje višak vode i topi nekoliko kilograma
pročitaj jošDa biste stekli vitku figuru, treba da uložite veliki napor u vidu ograničenja u ishrani i redovnih treninga
pročitaj još