
Nana – kraljica trava
Širom planete nana se koristi za pripremu deserta, supa i salata. Predlažemo vam recepte za ukusna i zdrava jela
pročitaj jošUživajte u ukusnom namazu koji je idealan izbor za doručak!
POTREBNO: pasulj * patlidžan * luk (u jednakim delovima) * beli luk * so * biber * biljno ulje za prženje
PRIPREMA: Najpre skuvajte pasulj. Patlidžan ispržite zajedno s lukom. Na mašini za mlevenje mesa sameljite pasulj i mešavinu luka i patlidžana. Posolite, pobiberite i dodajte malo belog luka, pa izblendirajte smesu.
Foto: Thinkstock
VIŠE SAVETA PRONAĆI ĆETE U MAGAZINU RUSKI DOKTOR!
POTRAŽITE NAS I NA FACEBOOKU: www.facebook.com/ruskidoktor
STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net
Raspoloženje se krije u – tanjiru! Nesanicu i uznemirenost ne izazivaju promene vremena, nego namirnice koje jedemo
pročitaj jošIsprobajte novi ruski način ishrane, gde se međusobno smenjuju kefirni i “siti” dani
pročitaj još