

Pet doručaka s malo ugljenih hidrata
Sva klasična jela koja se jedu za doručak sadrže mnogo ugljenih hidrata, što znači da nikako ne odgovaraju onima koji drže dijetu s malo ugljenih hidrata. Dakle, kaše, musli, peciva i sendviče ostavljamo u prošlosti. Znači li to da ćemo svako jutro morati da jedemo kajganu? Uopšte ne! Postoje zanimljivije varijante doručka s malo ugljenih hidrata. Istina, praktično sve one sadrže jaja, ali nikako neće biti dosadne
Foto: rojoimages / iStock / Getty Images Plus via Getty Images
Ostatak teksta pročitajte u AKTUELNOM broju časopisa Ruski doktor!
Prethodna vest
Hrana koja štiti od pigmentnih mrlja i pega
Sledeća vest
Visok pritisak: isključite sve faktore rizika!
još iz kategorije


Hrana za dobro raspoloženje
Raspoloženje se krije u – tanjiru! Nesanicu i uznemirenost ne izazivaju promene vremena, nego namirnice koje jedemo
pročitaj još
Dijeta na štrafte
Isprobajte novi ruski način ishrane, gde se međusobno smenjuju kefirni i “siti” dani
pročitaj još