

Pet vrsta povrća koje je bolje jesti kuvano
Smatra se da je u sirovom povrću više hranljivih materija. Ali neke vrste povrća su posle termičke obrade korisnije za zdravlje – usporava se nakupljanje toksina, aktivira metabolizam i rad jetre…
Ostatak teksta naći ćete u AKTUELNOM broju magazina Ruski doktor.
PRATITE NAS I NA FACEBOOKU: www.facebook.com/ruskidoktor
STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net
FOTO: Guliver/Thinkstock
Prethodna vest
Zaustavite aritmiju i napad panike
Sledeća vest
Suvo voće: ključ je u količini
još iz kategorije


Hrana za dobro raspoloženje
Raspoloženje se krije u – tanjiru! Nesanicu i uznemirenost ne izazivaju promene vremena, nego namirnice koje jedemo
pročitaj još
Dijeta na štrafte
Isprobajte novi ruski način ishrane, gde se međusobno smenjuju kefirni i “siti” dani
pročitaj još