
Nana – kraljica trava
Širom planete nana se koristi za pripremu deserta, supa i salata. Predlažemo vam recepte za ukusna i zdrava jela
pročitaj jošPotrebno je: 1 pakovanje lisnatog testa * 600 g lososa * 200 g svežeg spanaća * 100 g mocarele * 1 jaje * 2 kašike pavlake * so, biber, muskatni oraščić po ukusu
Priprema: Spanać operite, ocedite, posolite i stavite u mikrotalasnu pećnicu tri minuta. Filete lososa isecite na sitne komade. Iz spanaća iscedite tečnost, dodajte ribu, pavlaku, jaje i sir. Dodajte biber i pospite rendanim muskatnim oraščićem po ukusu. Sve dobro izmešajte. Testo razvucite i podelite na dva dela, ali tako da jedan bude veći. Njega položite na dno okrugle tepsije koju ste prethodno pouljili. Dodajte nadev, zatvorite drugim delom testa i viljuškom napravite rupe za paru. Pecite u zagrejanoj rerni na 180°C 45 minuta. Isključite rernu i ostavite pitu unutra još 15 minuta.
Foto: Thinkstock
VIŠE SAVETA PRONAĆI ĆETE U MAGAZINU RUSKI DOKTOR!
POTRAŽITE NAS I NA FACEBOOKU: www.facebook.com/ruskidoktor
STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net
Raspoloženje se krije u – tanjiru! Nesanicu i uznemirenost ne izazivaju promene vremena, nego namirnice koje jedemo
pročitaj jošIsprobajte novi ruski način ishrane, gde se međusobno smenjuju kefirni i “siti” dani
pročitaj još