

Zašto treba jesti slaninu
Snežnobeli komadić slanine začinjene paprikom i belim lukom, pa još na parčencetu aromatičnog crnog hleba… Nema ništa ukusnije, pogotovo zimi! Ipak, slanina je u suštini tvrda životinjska masnoća, a ponekad se trudimo da izbegavamo masnoće u svojoj ishrani. Postupamo li ispravno?
Foto: pilipphoto / iStock / Getty Images Plus via Getty Images
Ostatak teksta pročitajte u AKTUELNOM broju časopisa Ruski doktor!
Prethodna vest
Zimski izvori vitamina
Sledeća vest
Kako zubi propadaju od stresa
još iz kategorije


Hrana za dobro raspoloženje
Raspoloženje se krije u – tanjiru! Nesanicu i uznemirenost ne izazivaju promene vremena, nego namirnice koje jedemo
pročitaj još
Dijeta na štrafte
Isprobajte novi ruski način ishrane, gde se međusobno smenjuju kefirni i “siti” dani
pročitaj još