
PROvereno pouzdan čuvar zdravlja cele porodice već 20 godina
Kompanija Hemofarm je povodom velikog jubileja brenda Probiotic odlučila da ponudi S. Boulardii Bulacol po posebnim rođendanskim cenama u svim apotekama u Srbiji
pročitaj jošObezmašćeni, visokoproteinski prah od 100% kore kokosovog oraha (bogat biljnim vlaknima). Od njega lako možete napraviti i kokosovo mleko.
Volite ukus kokosa? Onda će vas “Lučar” kokos protein u prahu oduševiti!
Ovaj proizvod egzotičnog mirisa i blago slatkastog ukusa karakterističnog za kokos sadrži veliku količinu proteina i prehrambenih vlakana.
Predstavlja veoma zdravu alternativu ili dodatak različitim vrstama brašna (do 20%), posebno prilikom pripreme slatkih testa i ostalih poslastica. Može da se koristi i za paniranje piletine, ribe i slično, umesto ili u kombinaciji s raznim vrstama brašna. Fantastičan je dodatak kašama, muslijima, grizu i napicima, smesama i filovima za kolače.
Jedna kašika kokosovog praha daće kaši ili musliju egzotičan ukus kokosa i prijatnu gustinu. Može se koristiti u vegetarijanskoj i veganskoj kuhinji.
Priprema obezmašćenog kokosovog mleka: jednu kašiku kokosovog praha razmutite u tri decilitra vrele vode. Ostavite da se to potpuno ohladi, a zatim procedite. Ovako dobijeno obezmašćeno kokosovo mleko možete piti toplo, ohlađeno ili ga dodavati u milkšejkove i koktele, kao i u tople napitke (kafa, čaj, topla čokolada).
Prijatno!
Više informacija: www.lucardoo.co.rs
Lučar maloprodaje: Bulevar oslobođenja 36, Narodnog fronta 57 i Milenka Grčića 8, Novi Sad
Veleprodaja: Tekelijina 32–34, Novi Sad
tel.: +381(0)21 529 519
Kompanija Hemofarm je povodom velikog jubileja brenda Probiotic odlučila da ponudi S. Boulardii Bulacol po posebnim rođendanskim cenama u svim apotekama u Srbiji
pročitaj jošStopala su najopterećeniji deo našeg tela, često nepravedno zapostavljena. Na njih obratimo pažnju tek kada dođe do vidljivih promena ili bola
pročitaj jošTransplantacija matičnih ćelija iz kostne srži usled osteoartritisa kolena odsad dostupna u BioCell Hospitalu
pročitaj još