prsti
11.05.2017 Saveti

TAJNA SNAGA MALOG PRSTA

Čuo sam da se po obliku malog prsta može suditi o karakteru neke psobe, kao i o stanju njenog zdravlja. Veruje se da masaža ovog prsta može delovati na organizam uopšte. Je li to istina?
Aleksandar Кruglov

Odgovara hiromant Elena Georgijevna Bogdanova!

Iako mali prst važi za „mlađeg brata“ među prstima, njegov uticaj na celokupan organizam zaista je veliki. Drevni ruski iscelitelji smatrali su da masažom ovog prsta možemo smanjiti apetit.

To treba raditi i s levim prstom pre jela. Ipak, važno je poštovati određene uslove: žene treba da masiraju mali prst do podne suprotno od smera kazaljke na satu, a posle podne – u smeru kazaljke na satu.

A muškarci obrnuto. Takođe, odavno se smatralo da slab (manji i tanji) mali prst svedoči o srčanim problemima, naročito ako ga osoba ne može razmrdati i saviti. A ukoliko se pozabavite treniranjem ovog prsta (češće ga pomerajte i masirajte), možete poboljšati zdravlje srca. Za određivanje karakternih crta – veliku važnost ima dužina malog prsta i njegov oblik.

U normalnom poretku – on bi trebalo da dođe do prve falange domalog prsta, da bude prav, bez primetnih devijacija. Po pravilu, vlasnici takvog prsta prijatni su u komunikaciji i nemaju neke posebne unutrašnje komplekse…

OSTATAK TEKSTA PROČITATEJ U #14 magazia „RUSKI DOKTOR“

još iz kategorije