

Ukiseljeni proizvodi štite od bolesti i starenja
Akademik Boris Vasiljevič Bolotov smatra da, pored čišćenja od šljake, otrova i toksina, organizam treba da bude otporan na zarazna oboljenja. On predlaže da za borbu s bakterijama izazivačima bolesti zakiseljavamo organizam, tj. da u ishrani koristimo nešto ukiseljeno
Foto: MurzikNata / iStock / Getty Images Plus via Getty Images
Ostatak teksta pročitajte u AKTUELNOM broju časopisa Ruski doktor!
Prethodna vest
Ova jela su čudo za jetru
Sledeća vest
Nadmudrite demenciju
još iz kategorije


BOLNI ZGLOBOVI: tinktura koja je podigla na noge pola sela!
Sedmoro komšija iz sela odnegovano je pomoću tinkture od klica krompira, svi s bolnim zglobovima
pročitaj još
Tibetanski recept za ELIKSIR MLADOSTI
Potrebna su vam samo dva sastojka za tibetanski eliksir mladosti – mleko i beli luk. On štiti od prehlade, jača imunitet, čuva krvne sudove
pročitaj još