UZ POMOĆ VEP-a, BUDUĆNOST JE LEPA!

by | 16.12.2019

San svakog muškarca je da bude zdrav, uspešan i bogat, ali i uvek POTENTAN. To mu daje moć i osećaj da je „pravi“. Dragi muškarci, za dobro zdravlje, uspeh i bogatstvo pobrinite se sami, a što se potencije tiče – tu smo mi. Nismo čarobnjaci, već proizvođači VEP aparata, koji je na tržištu već punih 30 godina, na zadovoljstvo mnogobrojnih korisnika.

VEP je MEDICINSKI aparat za postizanje i održavanje erekcije. Funkcioniše na principu vakuuma (sniženog potpritiska vazduha) i potrebno je samo POLA MINUTA da bi se postigla kvalitetna erekcija, bez obzira na godine i zdravstveno stanje. A zahvaljujći tankom gumenom prstenu koji ostaje pri korenu penisa, odnos uvek može trajati do POLA SATA.
Atestiran je na klinici Sent Moric u Lionu i prilagođen standardu EU.

Ono što vas sigurno zanima – KO SME DA GA KORISTI BAŠ SVAKI MUŠKARAC, bez izuzetka!
* Mlađa populacija koristi ga radi UVEĆANjA DIMENZIJA, u vidu VEP TRENINGA, gde je potrebno odvojiti 15-ak minuta dnevno, da bi se nakon nekoliko meseci video željeni rezultat.
* PREURANjENA EJAKULACIJA je veliki problem, koji kod oba partnera izaziva nezadovoljstvo. A korisnici VEP-a nemaju taj problem, jer zahvaljujući steznoj gumici sami odlučuju koliko će im odnos trajati.
* DIJABETIČARI, osobe koje boluju od HIPERTENZIJE i posledica INFARKTA MIOKARDA uspešno mogu koristiti ovaj aparat bez ikakve opasnosti po zdravlje!
* Urolozi preporučuju VEP svojim pacijentima nakon RADIKALNE OPERACIJE PROSTATE (da bi se vratili svom seksualnom životu), pre i posle OPERACIJE URETRE, kao i u slučaju PEJRONIJEVE BOLESTI, iskrivljenja penisa (da bi se bolest uspešno zaustavila).

Suština je da se sačuva zdravlje, a da seksualna aktivnost opstane do duboke starosti. Jer naučno je dokazano da seksualno aktivni ljudi žive duže!

 Cilj ovog teksta je da sami uočite prednosti VEP aparata nad svim drugim ponuđenim na tržištu. Dakle, bez tableta i krema, bez injekcija i operacije, vaš problem ostaje u prošlosti. Uz pravilnu upotrebu, VEP aparat nema ograničen vek trajanja, a garanciju dajemo na tri godine.

Zadovoljstvo je naše kad znamo da su mnogi brakovi spaseni, mnogi parovi srećni, mnoga deca rođena i da su mnogi muškarci povratili samopouzdanje zahvaljujući VEP aparatu. Jer uz VEP – svet je lep!
A u novoj godini i VI budite „novi“, uz novogodišnji popust! Uz pomoć VEP-a, budućnost je lepa!

Romana Popović
BVK Konsalting, Pariske komune 24, Novi Beograd
011/3031-722 i 011/2629-222
[email protected]
www.vep.rs
30 GODINA POSTOJANjA
Sertifikat kvaliteta
EU EN ISO 13485

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.rs