

SMEĐI ŠEĆER NIJE BOLJI
Smeđi šećer od trske uopšte nije rešenje. Na našim policama praktično ga nema. Šećer „od trske“ koji ste kupili u prodavnici stavite u šolju s prokuvanom vodom sobne temperature i sačekajte 20 minuta, ne mešajući. Ako se na dnu napravi talog od kristala i ne promeni boju, to je originalni proizvod. Ukoliko se voda zamuti a šećer „od trske“ primetno pobeli, znači da imamo posla s običnim prebojenim rafinisanim proizvodom. Uostalom, čak ni pravi šećer od trske ne donosi naročitu korist organizmu, posebno ako se upotrebljava u tako ogromnim količinama kao i onaj od repe.
Foto: Thinkstock
VIŠE SAVETA PRONAĆI ĆETE U MAGAZINU RUSKI DOKTOR!
POTRAŽITE NAS I NA FACEBOOKU: www.facebook.com/ruskidoktor
STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net
Prethodna vest
RUSKI OVSENI BALZAM – LEK ZA VAŠ STOMAK
Sledeća vest
POBEĐUJEMO GASTRITIS MEDOM
još iz kategorije


BOLNI ZGLOBOVI: tinktura koja je podigla na noge pola sela!
Sedmoro komšija iz sela odnegovano je pomoću tinkture od klica krompira, svi s bolnim zglobovima
pročitaj još
Tibetanski recept za ELIKSIR MLADOSTI
Potrebna su vam samo dva sastojka za tibetanski eliksir mladosti – mleko i beli luk. On štiti od prehlade, jača imunitet, čuva krvne sudove
pročitaj još