
Korisna svojstva pasulja pomažu kod uklanjanja kamena iz žučne kese i sprečavaju zubni kamenac
Pasulj je mahunarka koja nam je svima dobro poznata. Međutim, ono što je manje poznato su korisna svojstva pasulja. Pasulj je jedan od najstarijih...
Mnogi savetuju da se ujutro natašte jede voće kako bi se očistile resice u crevima i kako bi se ubrzala probava. Drugi pak tvrde da voće treba jesti kasnije (po podne). Evo šta kažu stručnjaci…
Doručak, kao jedan od tri glavna obroka, treba da obezbedi dosta energije, tako da u naredna tri sata budete siti. Voće to neće pružiti. Voće treba da nam bude jedna od užina ili dodatak doručku. Poželjnije je da ga konzumiramo pre podne, jer sadrži voćni šećer, fruktozu. Taj dodatak šećera bolje ćemo utrošiti pre podne budući da tada svi imamo više obaveza.
VIŠE SAVETA PRONAĆI ĆETE U MAGAZINU RUSKI DOKTOR!
POTRAŽITE NAS I NA FACEBOOKU: www.facebook.com/ruskidoktor
STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net