AMINALON i AMINALON Forte predsavljeni na 46. FASUSU – susretu farmaceuta Srbije

by | 26.02.2024
AMINALON i AMINALON Forte predsavljeni na 46. FASUSU - susretu farmaceuta Srbije

U petak 23. februara u 21 čas u hotelu Hajat Regency na Novom Beogradu, završen je 46. prolećni FASUS – skup farmaceuta Srbije. Posebno ineresovanje bilo je za farmaceutsku kuću Terazije Sevojno promovisala preparate Aminalon i Aminalon Forte.

 

U petak 23. februara u 21 čas u hotelu Hajat Regency na Novom Beogradu, završen je 46. prolećni FASUS – skup farmaceuta Srbije. Ovaj skup tradicionalno okuplja veliki broj farmaceuta, zdravstvenih radnika iz zemlje i regiona. Predavanja je pretilo preko 400 učesnika. Na ovom naučnom skupu su obrađene aktuelne teme i savremeni izazovi sa kojim se bori moderna farmacija i savremena medicina.

46. prolećni FASUS

46. prolećni FASUS

U izložbenom delu skupa predstavljen je veliki broj farmaceutskih kuća iz zemlje i inostranstva. Posebno je bilo interesantno u „kristalnoj sali“ gde je farmaceutska kuća Terazije Sevojno promovisala preparate Aminalon i Aminalon Forte, a svi posetioci su mogli dobiti poklon knjige Aminalon „Napredak“ i Aminalon Forte „Neuroaktiv“, autora doktora Slobodana Dostanića, legendarnog jugoslovenskog i srpskog neuropsihijatra.

Predstavnik ambasade Belorusije na promociji beloruskih preparata

Predstavnik ambasade Belorusije na promociji beloruskih preparata

Produkt menadžer Terazija Sevojno, gospođa Marija Rajević, obavestila nas je da farmaceutska kuća Terazije Sevojno u svom portfoliu ima 28 Beloruskih i Ruskih preparata, koje je danas predstavila i da upravo se vode pregovori sa farmaceutskim kućama sa Kube, koji proizvode prirodne preparate protiv dijabetisa, vitiliga i psirijaze i drugih autoimunih oboljenja. Štand Terazija Sevojno je posetio veliki broj ambasadora i diplomatskih predstavnika, od kojih je svakako bio najinteresovantniji – ambasadora Kube gospodina Rodrigeza, koji nam je preneo informacije da Ambasada Kube, kao i ministarstva zdravlja Kube i Srbije intezivno rade kako bi srpski pacijenti što pre i u kontinuitetu imali na raspolaganju vrlo efikasne kubanske preparate.

Ambasador kube gospodin Rodrigez na 46. fasusu

Ambasador kube gospodin Rodrigez na 46. fasusu

 

D.Đerić

D.Đerić

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.rs