Efikasno rešenje za probleme suve, atopične i osetljive kože

by | 10.09.2018

Atopična, suva, ispucala, osetljiva koža, sklona iritacijama, crvenilu i perutanju veoma je čest problem. Efikasno rešenje postoji i zasnovano je na rutini nege prikladnoj za takve tipove kože gde je od izuzetne važnosti izbegavati preparate za negu koji sadrže iritirajuće sastojke poput mirisa i boja.


Konačno na našem tržištu najbolji proizvodi za negu suve, osetljive i atopčne kože- PHARMALINE ATOPIC.

Pharmaline Atopic je farmaceutska linija proizvoda namenjena je celoj porodici, posebno onima sa osetljivom ili suvom kožom sklonoj crvenilu, iritaciji i perutanju.

Atopic linija proizvoda je jedina sa 0% parfema, 0% silikona, 0% parabena, 0% ftalata i 0% boja. Pharmaline proizvodi kreirani su korišćenjem napredne dermo-tehnologije sa inovativnim formulama i teksturama koje su pažljivo prilagođene koži.

Sve što ste ikad želeli za negu vaše kože sada je tu. Potpuno novi, dermo-kozmetički pristup omogućava maksimalnu hidrataciju i moćno deluje na poboljšanje kvaliteta kože.

Poboljšava se tekstura kože, održava prirodan hidrolipidni balans i obnavlja zaštitna funkcija kože. Izvrsne karakteristike Atopic linije za negu kože učiniće vašu kožu mekanom i nežnom, a smanjiće iritaciju, crvenilo, svrab ili perutanje.

Napokon su tri najbolje komponente za negu kože u jednom proizvodu- Pharmaline Atopic.
PH 5,5- idealna pH vrednost kože sa naučnog stanovišta samo 5,5 vrednost deluje povoljno na fiziološku kožnu floru koja je veoma važna u zaštiti kože


OMEGA 3 i 6 najkvalitetnije masne kiseline iz visoko kvalitetnog ulja divljeg lana (Camelina seed oil) koje se vekovima koristi za negu i poboljšanje kvaliteta kože. Deluje antioksidantno, antiinflamatorno i omekšavajuće na kožu.

10% UREA omogućava maksimalnu dubinsku hidrataciju kože, za razliku od nižih koncentracija, koje manje hidriraju kožu ili viših koje mogu dovesti do perutanja.


Osmeh za vašu kožu!

Pharmaline Atopic proizvode možete pronaći u apotekama i drogerijama po promotivnim cenama.

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.rs