Gde se nalazi izvor vašeg zdravlja?

by | 19.03.2021

Neprekidno slušamo o bolestima, ali pitanje je šta nam je potrebno da budemo zdravi!

Revolucionarni sinbiotici Synbiotics Immune Care – devet sojeva pažljivo odabranih i klinički ispitanih dobrih bakterija, za zdrav organizam! Sinbiotik je relativno nov pojam, a predstavlja kombinaciju probiotika (žive bakterije koje su korisne za zdravlje, posebno za sistem organa za varenje) i prebiotika (hranljiva vlakna, materije koje stimulišu rast i aktivnost probiotika, korisnih bakterija).

Synbiotics Immune care jača imunosistem, bori se protiv opasnih mikroorganizama, smanjuje mogućnost pojave alergije, normalizuje balans mikroflore, povećava otpornost organizma na prehlade, gornje disajne puteve štiti od infekcija, sprečava upalne procese i infekcije urinarnih puteva… On je neophodan za jačanje zdravlja tokom i posle korišćenja antibiotika.

Probiotski program Synbiotics Immune care sadrži milijarde bakterijskih kolonija i savršen je za normalizaciju bakterijske flore u digestivnom traktu“, potvrdio je Michael Tvede, načelnik Odeljenja kliničke mikrobiologije, Rigshospitalet, Univerzitetske bolnice u Kopenhagenu.

Dobre bakterije mogu imati blagotvorno dejstvo na skoro čitav organizam. Upravo zbog toga, kad je reč o održavanju zdravlja, potrebno im je pružiti posebnu pažnju. Najnovija istraživanja su pokazala da zdravo varenje hrane može biti rešenje mnogobrojnih zdravstvenih problema. Normalan rad digestivnog trakta ne samo da sprečava nastanak mnogih oboljenja već ima i glavnu ulogu u podržavanju normalnog psihičkog i fizičkog stanja. Razmena materija u ćelijama zavisi od raznolikosti hranljivih materija koje hranom dospevaju u naš organizam, od toga koliko smo sposobni da usvajamo te hranljive materije, ali i od toga koliko smo u mogućnosti da se oslobodimo metaboličkog otpada. Sve to zavisi od rada našeg želudačno-crevnog trakta i zdravlja njegove mikroflore.

Sastav: Bifidobacterium lactis, Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus GG, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus brevis, kalcijum D-pantotenat (vitamin B5), fruktooligosaharidi.

Proizvod je registrovan u Ministarstvu zdravlja Republike Srbije pod brojem 9408/2016 od 23. 8. 2016.

Više o proizvodu i naručivanje na: https://visionstore.co.rs/direct-hit/synbiotics-immune-care/ ili na adresu: Vision Classic d.o.o., Kneginje Zorke 6/1, Beograd, ili pak pozivom na br. telefona: +381 11 4070 363.

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.rs