NOVI SUPLEMENTI IZ RUSIJE

NOVI SUPLEMENTI IZ RUSIJE - Potražite u apotekama MAELIA u Beogradu

by | 12.09.2023
MAELIA

NOVI SUPLEMENTI IZ RUSIJE – Potražite u apotekama MAELIA u Beogradu

RENALIS – POMAŽE VAŠIM BUBREZIMA

RENALIS JE BILJNI KOMPLEKS KOJI U SVOM SASTAVU SADRŽI: RUZMARIN, KIČICU I KOREN SELENA. TRADICIONALNO SE KORISTI ZA UBLAŽAVANJE STANJA KOD BOLESTI URINARNOG TRAKTA. POMAŽE U SMANJENJU BOLOVA I GRČEVA TOKOM MOKRENJA, POVEĆAVA EFIKASNOST ANTIBIOTSKE TERAPIJE.

РЕНАЛИС TABL. A50 RENALIS, TABL. A50

Cena: 670 RSD

ADAKSINT – POMAŽE VAŠEM STOMAKU

POMAŽE U UBLAŽAVANJU NELAGODNOSTI U STOMAKU SADRŽI NATRIJUM KARBONAT

АДАКСИНТ TABL. ZA ŽVAKANJE A18 ADAXINT TABL. ZA ŽVAKANJE A18

Cena: 350 RSD

MAELIA

LJUKOMIN – ZA OŠTAR VID

ZA OŠTRINU I JASNOĆU VIDA POMAŽE U ODRŽAVANJU NORMALNЕ PUNKCIJE KAPILARA; ANTIOKSIDANT KOJI POMAŽE U NEUTRALISANJU POTENCIJALNO ŠTETNIH REAKCIJA U DELOVIMA TELA ZASIĆENIM VODOM

ЛЮКОМИН TABL. A30 LUKOMIN, TABL. A30

Cena: 840 RSD

METENORM – PROTIV NADUTOSTI

SIMETIKON (POLIDIMETILSILOKSAN): SLABI NAPETOST GASOVA U STOMAKU KOJI IZAZIVAJU NADIMANJE, ŠTO DOVODI DO NJIHOVOG KOLAPSA; OLAKŠAVA PRIRODNO OSLOBAĐANJE GASOVA U CREVIMA; SMANJUJE RIZIK OD STVARANJA NOVIH GASNIH MEHURIĆA; POZITIVNO UTIČE NA PERISTALTIKU DEBELOG CREVA; POMAŽE U NORMALIZACIJI STOLICE; EKSTRAKT KOMORAČA IMA KARMINATIVNO DEJSTVO; PODRŽAVA VARENJE AKTIVACIJOM FORMIRANJA ENZIMA; -PROIZVODI BLAGI LAKSATIVAN EFEKAT; IMA HOLERETIČKA SVOJSTVA; POMAŽE U SMANJENJU SPASTIČNIH TEGOBA U MIŠIĆIMA TRBUŠNE DUPLJE. INULIN: NE APSORBUJE SE U GORNJEM DELU GASTROINTESTINALNOG TRAKTA, ALI FERMENTIŠE CREVNU MIKROFLORU; STIMULIŠE RAST SIMBIOTSKIH MIKROORGANIZAMA, PODRŽAVAJUĆI RAD DIGESTIVNOG SISTEMA; PROMOVIŠE PROČIŠĆAVANJE OD TOKSINA I STETNIH PRODUKATA; REGULIŠE PROCESE SAGOREVANJA MASTI POVEZANE SA APSORPCIJOM GLUKOZE; POMAŽE U SNIŽAVANJU NIVOA „LOŠEG“ HOLESTEROLA; UTIČE NA JAČANJE IMUNITETA.

МЕТЕНОРМ KAPSULE А20 METENORM, KAPSULE А20

Cena: 390 RSD

MAELIA

ESTONON KOFEIN – PROTIV OSEĆAJA UMORA

SVAKO OD NAS JE UPOZNAT SA OSEĆAJEM UMORA, KOJI SE OBIČNO DOŽIVLJAVA KAO NORMALNA FIZIOLOŠKA REAKCIJA TELA KAO ODGOVOR NA STRES, TEŽAK FIZIČKI NAPOR I DRUGE PROCESE KOJI TROŠE ENERGIJU. ALI PONEKAD, ČAK I NAKON SPAVANJA, OSOBA SE NE OSEĆA BUDNO I ODMORNO. BIOLOŠKI AKTIVNI DODATAK ISHRANI „ESTONON“ ZBOG SLOŽENOG SASTAVA POMAŽE U ODRŽAVANJU AKTIVNOSTI.

ЭСТОНОН КОФЕИН TABL. A25 ESTONON CAFFEINE ACTIVE, TABL. A25

Cena: 350 RSD

 

MAELIA

Adrese apoteka Maelia u Beogradu:

Terazije 12 (24/7)
Nušićeva 10
Čika Ljubina 7
Bulevar Kralja Aleksandra 30
Bulevar Kralja Aleksandra 100 (24/7)

Call centar: 0800-444-555

MAELIA

Saznajte dostupnost i cenu proizvoda u apoteci

Rezervišite proizvod koji Vam je potreban

 

Tagovi:

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.rs