20.02.2020 Promocija

Audiale. Da bi ljudi bolje čuli!

Audiale je mreža centara zdravog sluha zavoda slušnih aparata «RITM» koja se dinamično razvija. Misija koja čini osnovu mreže Audiale jeste pomagati ljudima s oštećenjem sluha da žive pun, srećan život, da normalno komuniciraju, rade, da čuju i da njih čuju!

Prvi centar slušne protetike zavoda «RITM» pod brendom «Audiale» otvoren je u Moskvi 2006. godine. Poslednjih godina, tempo razvoja mreže slušne protetike je porastao i tokom 2017-2018 otvoreno je 20 novih centara. Danas je «Audiale» velika mreža koja obuhvata više od 50 centara slušne protetike u različitim gradovima Rusije. U 2019. godini iz zavoda slušnih aparata «RITM» otvoreno je nekoliko centara van Rusije, uključujući i Beograd. «Audiale» dobija status međunarodne mreže.

U centru «Audiale» predstavljeni su slušni aparati zavoda «RITM» i preteći program, poput baterija, proizvoda za negu, ušnih umetaka, itd.

Takođe u centru možete dobiti besplatan pregled (test sluha) i savete o slušnim aparatima, pomoć u prilagođavanju na njih i velike popuste povodom otvaranja prodavnice.

Biće nam zadovoljstvo da Vas primimo na adresi: Bulevar kralja Aleksandra 284, tel: +381 (11) 3806 201.

još iz kategorije