Kako sam izlečio karcinom prostate

Pacijent profesora Milete Manojlovića priča kako je uspešno izlečio karcinom prostate pomoću njegovih čajeva

by | 17.01.2023
karcinom prostate

„Uz ovaj tekst prilažem i fotografije svojih rezultata koje su dokaz da zloćudna aždaja iz mog tela odlazi u nepovrat. Sve to pomoću prirodnih melema koje je lično za mene spremio profesor Mileta Manojlović, a u skladu sa mojom krvnom grupom i dijagnozom moje bolesti“, priča nam Milan iz Beograda

Milan Stanković

Milan Stanković

Poštovani i dragi čitaoci,

Javljam Vam se sa velikom radošću i zahvalnošću, kao i željom da sa drugim ljudima koji imaju zdravstvenih problema podelim svoje iskustvo o primeni terapije. Naime, pokazaću vam da je pomoću biljaka i celokupne terapije, pripremljene na osnovu krvne grupe, a koja je u potpunosti na prirodnoj bazi – izlečenje moguće i za najteže bolesti.

Uz ovaj tekst prilažem i fotografije svojih rezultata koje su dokaz da se aždaja (karcinom) u mom telu raspada i odlazi u nepovrat pomoću prirodnih melema koje je za mene spremio profesor Mileta Manojlović, a sve to u skladu sa mojom krvnom grupom i dijagnozom moje bolesti (maligni karcinom prostate).

rezultati pre terapije

rezultati pre terapije

 

rezulltati posle terapije

rezulltati posle terapije

Veliko hvala mom drugu i kolegi Igoru Timotijeviću iz Kuršumlije, koji me je i uputio na profesora, a čiji je brat Veljko pre sedam godina izlečen od karcinoma testisa, a takođe pomoću melema i terapije profesora Milete Manojlovića. Danas je Veljko potpuno zdrav i funkcionalan.

Hvala mojoj porodici koja mi je davala aktivnu podršku da izdržim i ne posustanem sa primenom terapije, koju sam sprovodio u kontinuitetu tih 12 dana, a hvala i meni koji sam to sve istrpeo i izdržao. Veliko hvala i Gospodu Bogu, koji je uslišio moje molitve za moje ozdravljenje.

Želim da Vas upoznam sa činjenicom da sam nakon završene terapije o tome obavestio i mog urologa, koji, nažalost, nije imao razumevanja. Čak me je i ukorio zbog toga, jer on priznaje samo svoju metodu lečenja – dvogodišnju hemioterapiju uz radikalno zračenje, za moj stepen bolesti. A to je potvrda teorije profesora Milete „Medicina leči – priroda izleči…“

Još jednom hvala prof. Manojloviću i Bog ga Blagoslovio!“

Milan Stanković,
rođen 13. 8.1956. godine u Beogradu.

……………………………..

ČAJ ZA JAČANJE IMUNITETA

mileta manojlović,fitoterapeut,karcinom prostate

Idealan za hladne dane i sezonu virusa! Preporučujemo Vam IMUNO PLUS čaj – biljna mešavina za jačanje imuniteta po recepturi profesora Milete Manojlovića. Preparat IMUNO PLUS organizmu obezbeđuje dovoljnu količinu vitamina i ostalih mikroelemenata. Pomaže u izbacivanju toksina i jača organizam. Pojačava rezistentnost na virusne infekcije, skraćuje postoperativni period, reguliše nivo leukocita u krvi. Ovaj proizvod isključuje neželjena dejstva, pa ga mogu preventivno koristiti deca od dve godine i stariji.

100% prirodno, dokazana efikasnost

………………………….

O AUTORU

prof. Mileti Manojloviću

Rođen je 1945. godine u Kruševcu u Srbiji. Racionalnom fitoterapijom bavi se uspešno dugi niz godina. Poseduje sertifikat EU br. 4385 Centra za profesionalnu edukaciju u Sofiji. Učesnik je u svojstvu predavača na 5. Evropskom kongresu integrativne medicine u Firenci – Italija. Autor je knjige „Narodna medicina u skladu sa krvnom grupom“, u kojoj je predstavljen jedinstveni pristup upotrebe lekovitog bilja i prvi put u svetu – lečenja u skladu sa krvnom grupom. Knjiga je 2012. godine proglašena za Knjigu godine. Takođe, autor je knjige „Kako pobediti rak“, a u pripremi je i treća knjiga „Biblija zdravlja“.
Pri saniranju tegoba kod najtežih oblika oboljenja, kako tvrdi, pomoću lekovitog bilja – ozdravljenje je moguće. Pri lečenju fitoterapijom nema neželjenih efekata niti kontraindikacija, a svaki preparat se priprema posebno za svakog pacijenta. Paralelno sa primenom biljnih agenasa, u metod su uključeni i razni načini detoksikacije organizma i podizanja imuniteta, zatim usaglašavanje biljnih preparata sa krvnom grupom, a uz to i preporuke o ishrani, redukcija hrane, kao dodatni način za podršku organizmu.
Proces primene, kao i pripreme terapije, dosta je kompleksan. U fitoterapiji, u skladu sa krvnom grupom, primenjuje se princip „ključa i brave“. Terapija se priprema individualno za svaku osobu, uzimajući u obzir krvnu sliku, krvnu grupu i dijagnozu pacijenta.
Primena terapije traje 12 dana i ima više protokola delovanja, kao što su: masaža, kupka, obloge, ispiranje, irigacija, ispijanje melema i redukcija hrane.
Profesor Manojlović se fitoterapijom bavi porodično, vođen željom za očuvanje tradicije svog oca, ljubavlju prema lekovitim biljkama i zdravlju ljudi. O delotvornosti fitopreparata prof. Milete najbolje govore rezultati korisnika širom sveta, i to onih sa najtežim oblicima oboljenja: kancera na mekim tkivima, ciroze jetre, štitne žlezde, leukemije i dr.

Narudžbine:

📞 +381 64 041 08 08

🌐 www.prirodaleci.com

📧 [email protected]

Instagram: prirodalleci

Foto: Chinnapong / iStock / Getty Images Plus via Getty Images

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.rs