Kako ubrzati oporavak nakon preloma?

Dokazano je da Forticolinn® povećava gustinu kostiju čime se značajno ubrzava proces zarastanja kostiju i oporavak nakon preloma

by | 12.09.2023

Proizvod Forticolinn® sadrži specifične bioaktivne kolagene peptide i kalcijum u obliku kalcijum-laktata i preporučuje se za primenu nakon preloma kostiju. Bioaktivni kolageni peptidi su dobijeni iz hidrolizovanog kolagena tipa I, goveđeg porekla, doprinose sintezi koštanog matriksa i obezbeđuju elastičnost i čvrstinu kostiju. Kalcijum je neophodan za održavanje normalne funkcije kostiju i mišića.

Kroz brojne studije, a i u praksi je dokazano da Forticolinn® povećava gustinu kostiju, stimuliše stvaranje novih gradivnih elemenata kostiju čime se značajno ubrzava proces zarastanja kostiju i skraćuje vreme oporavka nakon preloma. Obnavljanjem strukture kostiju i povećanjem njene mineralne gustine efikasno se smanjuje rizik od nastanka potencijalnih novih preloma.

Jedna kesica proizvoda Forticolinn® sadrži izuzetno visoku dozu aktivnih komponenti, čak 5 g bioaktivnih kolagenih peptida. Primena proizvoda je bezbedna i komforna jer je svakog dana dovoljno rastvoriti samo jednu kesicu preparata u 200 ml tečnosti (vode ili voćnog soka).

Više informacija potražite na  www.innventa-pharm.com

 

 

mediaphotos / iStock / Getty Images Plus

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.rs