Kozmetički Brend „Belita“ – stigao u Srbiju!

Lepe vesti za ljubitelje kvalitetne kozmetike stižu sa nedavno završenog 90. sajma u Novom Sadu

by | 14.06.2023

Lepe vesti za ljubitelje kvalitetne kozmetike stižu sa nedavno završenog 90. sajma u Novom Sadu. Na štandu Privredne Komore Republike Belorusije, u prisustvu gostiju iz Belorusije, posetilaca Sajma, predstavnika Beloruske Ambasade iz Beograda, kao i mendžmenta kompanije Terazije Sevojno, predstavljena je kozmetička linija renomirane beloruske kozmetičke kuće Belita. Na štandu su predstavljeni kozmetički preparati za negu kože, kose i anti age linija od Čage, Mumija i Oblepihe. Tom prilikom je naglašeno da KOZMETIČKA KUĆA BELITA – poseduje rigorozni evropski standard PIF (Product Information File).

Šta je PIF standard? PIF standard je standard kvaliteta i bezbednosti, koji garantuje kvalitet svim korisnicima i kupcima. Da podsetimo da je 1. aprila stupio na snagu zakon i da se u Republici Srbiji ne mogu uvoziti, niti prodavati preparati koji nemaju evropski PIF standard, što konačno štiti sve kupce i korisnike.

Na štandu Belorusije zatekli smo akademika Vladimira Viktoroviča Simirskog, predstavnika hemičarske sekcije beloruske akademije nauka iz Minska. Akademik Vladimir Viktorovič istakao je da su kozmetički preparati Belite M – najkvalitetniji i najpopularniji kozmetički preparati u Belorusiji, Ruskoj Federaciji i Evroaziji.

Akademik Vladimir Viktorovič Simirski

 

Preduzeće Terazije Sevojno pored promocije Belitinih kozmetičkih preparta, predstavilo je beloruske farmaceutske preparate izuzetnog kvaliteta Aminalon, Orginalnu SSSR Zeljonku, Silimarin, Detra Ven, Belorusku Omegu 3 Alfa Protekt. Takođe, na Sajmu je predstavljena knjiga o Aminalonu „Napredak“, autora doktora Slobodana Dostanića.

Originalna SSSR Zeljonka Bel Med

Ambasador Republike Belorusije u Beogradu Valjerij Briljov, iskazao je svoje zadovoljstvo, zbog prisustva farmaceutskih preparata na tržištu republike Srbije, naglašavajući da sporazum o slobodnoj trgovini daje velike mogućnosti privrednicima iz Republike Srbije i Republike Belorusije. Ambasador Briljov je naglasio da kozmetička kuća Belita M predstavlja krunu vrhunskog kozmetičkog kvaliteta, koje će zadovoljiti sve kupce iz Srbije. Kozmetičke preparate Belita mozete pronaći od 1. juna na srpskom tržištu. Iz preduzeća Terazije Sevojno najavljuju nove uvoze kvalitetnih i traženih Beloruskih preparata.

Predstavljena knjiga o Aminalonu NAPREDAK dr Slobodana Dostanića

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.rs