Ruska Carska Čaga i Ruski Carski Mumio – najbolji dodaci ishrani u Evropi, a verovatno i u svetu

Na tek završenom 90. po redu sajmu Poljoprivrede, hrane i dodataka ishrani, farmaceutska kuca Esentiko Boki iz Čajetine predstavila se na najreprezentativniji način

by | 29.05.2023

Na tek završenom 90. po redu sajmu Poljoprivrede, hrane i dodataka ishrani, farmaceutska kuca Esentiko Boki iz Čajetine predstavila se na najreprezentativniji način. Na štandu Ruske Federacije u hali broj jedan predstavljeni su preparati Ruska Carska Čaga u kapsula, Ruska Carska Čaga u prahu, Ruski Carski Mumio, Krema sa Ruskom Carskom Čagom, Amigdalin B17. Prezentacija i predstavljanje svih Esentiko Boki preparata, koji imaju kategoriju dijetetskih suplemenata tj. dodataka ishrani izazvala je veliko interesovanje posetioca štanda Ruske Federacije na Novosadskom sajmu.

Posetioci sajma su u direktnom razgovoru mogli dobiti sve informacije, o benefitima preparata, mehaniznu dejstva, iskustvima korisnika, jer preparati Ruska Carska Čaga, Ruski Carski Mumio, Amigdalin B17 – dobro su poznati kupcima u Republici Srbiji i regionu. Na standu Ruske Federacije deljeni su flajeri, kao i gratis proizvodi koji su posebno obradovali posetioce ovogodisnjeg sajma. Iz marketinga farmaceutske kuce Esentiko Boki, izjavili su da se nikada nisu plašili sajmova i direktnog kontakta sa kupcima, da redovno posećuju sajmove i kongrese „Novine u farmaceutskoj praksi“ – jer naučna javnost i stuka je tu da da mišljenje i sud o kvalitetu naših proizvoda, a mi smo tu da ih saslušamo.

Menadžer standa Ruske Federacije Evgenija Zamotina iz Ruskog Eksportnog Centra pozdravila je sve posetioce ovogodišnjeg sajma kao i čitaoce Ruskog doktora, naglašavajući da će i u budućnosti Ruski Eksportni Centar podržavati sajamske manifestacije u Srbiji. Načelnica, gospođa Evgenija Zamotina je posebno pohvalila farmaceutsku kuću Esentiko Boki, koja već duži niz godina, na pravi način, predstavlja i promoviše ruske preparate na tržištu Republike Srbije i regiona. Uvažena načelnica Zamotina naglasila je da su preparati Ruska Carska Čaga, Krema sa Ruskom Carskom Čagom, Amigdalin B17 – potpuno prirodni i da su sigurno među najboljim u Evropi i Rusiji, a možda i u svetu.

Ljubazni domaćini organizatori štanda Ruske Federacije, obećavaju podršku Farmaceutskim kućama iz Srbije, naglašavajući da svi treba da iskoristimo Sporazum o slobodnoj trgovini između Republike Srbije i Republike Ruske Federacije i da unapredimo ekonomske i privredne odnose između dve prijateljske zemlje.

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.rs