Završen Xll Kongres opšte i porodične medicine na Zlatiboru

by | 02.10.2023

U Kongresnom centru Hotela Mona na Zlatiboru održan je Dvanesti Međunarodni Kongres sekcije lekara opšte i porodične medicine. Ovaj eminentni skup okupio je preko 450 učesnika iz svih bivših jugoslovenskih republika, Evrope, Turske, a predstavljeno je preko 40 naučnih radova.

Teme ovogodišnjeg skupa, bile su Covid 19, post Covid malignitet, kao i savremeni izazovi i problemi u opštoj medicini. Na skupu se okupio veliki broj farmaceutskih kuća, koje su za većinu učesnika pripremili prikladne reklamne poklone.

Produkt Menadžer farmaceutske kuće Esentiko Boki, gospodin Ivan Lazović, izjavijo je da su ovakvi skupovi odlična manifestacija, da se svi lično upoznamo, razmenimo iskustva i našim doktorima prenesemo znanja o mehaniznu dejstva, benefitima preparata, kao i o iskustvu pacijenata.

„Sa zadovoljstvom ističem da smo u direktnim razgovorima sa lekarima, predstavili naše preparate Amigdalin B17, Prostatyn, Rusku Carsku Čagu, Kremu Sa Ruskom Carskom Čagom, Menoryn, Ruski Carski Mumio, Prostatyn, Maxxes. Mnogim učesnicim (naročito iz inostranstva), poklonili smo naše proizvode – u nadi da ćemo se uskoro pojaviti na drugim tržištima i u rafovima apoteka bivših jugoslovenskih republika“.

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.rs