PROMOCIJA ORGINALNE SSSR ZELJONKE ZA TRŽIŠTE REPUBLIKE SRBIJE

NAJBOLJA ZELJONKA NA SVETU stigla u Srbiju

by | 14.10.2022

NAJBOLJA ZELJONKA NA SVETU stigla u Srbiju 

Svečano je bilo 28. septemra 2022. u Centrali beloruske Fabrike lekova Zavod RUP Belmed Peparaty. Razlog za slavlje i svečanost bila je zvanična promocija Orginalnog SSSR preparata Zeljonka – Brilijant zelena za tržišta Republike Srbije i regiona. Preparat Orginalna SSSR Zeljonka predstavlja izuzetno uspešan prirodni antiseptik koji se koristi za zarastanje rana, posekotina, ogrebotina, sanaciju infekcija,…


POTVRDA KVALITETA – MILIONI ZADOVOLJNIH KORISNIKA

Na promotivnom skupu, pored promocije preparata Zeljonka Orginal SSSR, predstavljen je budući oficijelni partner i uvoznik kompanija Terazije Sevojno, koja će uvoziti i distributirati ovaj nadaleko čuveni i vrlo efikasni preparat koji ima stogodišnju tradiciju u Rusiji i SSSR-u. Svečanom koktelu je predhodilo zvanično predstavljanje preparata ORGINALNE SSSR Zeljonke. Prilikom predstavljanja preparata, direktorka marketinga gospođa Viktorija Vitkovskoja istakla je da su pacijenti i korisnici u Srbiji dobili jedan perfektan preparat, a da je Zeljonka koju Belmed Preparaty proizvodi – orginalan proizvod – najbolja zeljonka na svetu, u Rusiji, Evroazijskoj uniji, a dokaz za to su milioni zadovoljnih pacijenata, kao i višedecenijska tradicija u proizvodnji. Prilikom promocije predstavljen je mehanizam dejstva, benefiti i iskustva pacijenata koji su koristili ORGINALNU SSSR Zeljonku, koja će se uskoro pronaći i u apotekama, ruskim biljnim apotekama Republike Srbije, kao i Republike Severne Makedonije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

TRADICIJA, ZNANJE I ISKUSTVO

Goste i prisutne je pozdravio zamenik generalnog direktora Aleksandar Sergejevič, ističući da su pacijenti u Srbiji zaslužili da imaju jedan ovakav kvalitetan preparat, kao što je Orginalna SSSR Zeljonka. Gospodin Sergejevič je naglasio da je Zeljonka najefikasniji preparat za zarastanje rana, posekotina, ogrebotina i da je apsolutno bezbedan i vrlo efikasan, što će korisnici u Republici Srbiji brzo osetiti.

Goste iz Srbije pozdravila je i generalna direktorka Belmed preparata gospođa Olga Jakubickaja, naglašavajući da se raduje saradnji sa preduzećem Terazije Sevojno i da se nada da će se buduća saradnja biti uspešna. Generalna direktorka objasnila je da na tržištu ima više proizvođača zeljonke, da su ti preparati pristojnog kvaliteta, ali da je najbolja zeljonka na svetu upravo ORGINALNA SSSR ZELJONKA i da su tradicija, znanje i iskustvo na strani Belmed Preparaty. Svečanost je završena uručivanjem poklona ZUBR (beloruski bizon) Velike plakete Blagodarnosti i zahvalnosti preduzeću Terazije Sevojno d. o. o. Veliko priznanje je uručeno za dosadašnje napore u registraciji ovog preparata i buduće uspehe u prodaji.

 

Izvor: Informativna Služba RUP Belmed Preparaty

Minsk Republika Belorusija

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.rs