Prostaphytol – prirodno rešenje za sve probleme s prostatom!

by | 18.01.2022

 

Sa samo jednom kapsulom dnevno poboljšaćete funkciju prostate, bešike i urinarnog trakta!

 

Jedan od glavnih sastojaka Prostaphytola – nar, zahvaljujući svom antioksidativnom dejstvu, pozitivno utiče na prostatu i celokupno zdravlje. Polifenoli iz nara lepe se za zidove prostate, deluju protivupalno i ovaj organ vraćaju na normalnu veličinu. Seme bundeve prirodna je zaštita za prostatu. Bogato je fitosterolima, koji pozitivno utiču na njeno zdravlje. Kopriva blagotvorno utiče na probleme s prostatom, prostatitisom, uvećanom prostatom i urinarnim traktom. Kurkuma ima veoma važna antioksidativna dejstva i pomaže u održavanju imunološkog sistema. Laneno seme je bogato omega-3 masnim kiselinama i linganima, koji deluju kao antioksidansi i štite prostatu od karcinoma.

Sao Palmetto je prva pomoć u lečenju poremećaja mokrenja usled benigne hiperplazije prostate (stadijum I i II). Pomaže u održavanju normalne funkcije mokrenja kod muškaraca starijih od 45 godina.

 

ZA VIŠE INFORMACIJA POZOVITE NA 011 755 05 25

VAŠE ZDRAVLJE NAM JE NA PRVOM MESTU!

 

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.rs