Moćni feng šui predmeti za privlačenje sreće i prosperiteta u domu

by | 10.03.2024
Moćni feng šui predmeti za privlačenje sreće i prosperiteta u domu

Otkrivamo vam razne feng šui predmete koji privlače sreću i pozitivnu energiju u kuću. Saznajte koje značenje nosi svaka figurica i koje je njeno odealno mesto u prostoriji.

U drevnoj Kini feng šui je uspostavljen da dovede ljudska staništa u harmoniju sa svetom prirode. Kada su prostori u kojima živimo i radimo u skladu sa prirodom, stvaramo optimalne uslove za uspeh i sreću.

Feng šui predmeti koji privlačje blagostanje

Kaže se da su različiti feng šui predmeti korisni u donošenju sreće. Ovo je zgodno za više od samo uređenja kuće. Kada se koriste i pravilno pozicioniraju, takođe mogu značajno uticati na nečiji život.

Feng šui predmeti i njihova simbolika

Evo liste najboljih feng šui proizvoda za privlačenje pozitivne energije u vaš prostor.

Feng šui žaba novca

Veruje se da privlači bogatstvo i uspeh. Povezuje sa blagostanjem, ali takođe označava dugovečnost i znanje. Žaba novca je minijaturna figura napravljena od metala, žada ili druge vrste kamena koja se koristi kao feng šui podešavanje energija.

Ovu žabu treba postaviti na nisku površinu, ali ne baš na pod. Ako odlučite da imate žabu novca u svojoj kući, pobrinite se da se dobro brinete o njoj. Odredite svrhu svojoj žabi novca i održavajte je čistom i bez prašine.

Kornjača

Ovaj feng šui predmet je odličan dodatak svakom domu jer predstavlja dug život. Feng šui kornjača je napravljena od smole, stakla, metala, blata, kristala i drveta. Od ključne je važnosti da se pozicioniraju na strateškim lokacijama u vašem poslu ili kući. Poštovanje pravila o plasmanu doneće vam sreću i bogatstvo.

Buda koji se smeje

Buda koji se smeje je nesumnjivo najpoznatiji feng šui predmet. Kaže se da vam donosi mnogo sreće. Takođe može da revitalizuje, uravnoteži i izleči različite aspekte vašeg života. Treba ga postaviti na sto okrenut prema glavnim vratima u vašem domu.

Zlo oko

Ovaj feng šui predmet može oterate zle energije iz dome. Idealno mesto je prednji ulaz u kuću. Možete ih staviti u prostoriju koja ima mnogo posetilaca. Takođe se kaže da ovaj predmet donosi mir i prosperitet.

Kristalni lotos

Još jedan feng šui proizvod koji privlači sreću i novac je kristalni lotos. Takođe se kaže da donosi sreću onima koji traže romantiku u svom životu. Feng shui predlaže postavljanje kristalnog lotosa u jugozapadni ugao, blizu prozora kako bi se stvorila pozitivna energija.

Srećni bambus

Možete izabrati srećnog ovaj bambus kao vaš favorit za sreću. Ova srećna biljka uspeva u svim oblastima doma i donosi pozitivnu energiju.

Zvončići

Feng šui zvončići ne samo da dodaju atraktivnu estetiku vašem domu, već nude i specifičan lek za zatvorene prostore. Među njima, prepoznatljivo geometrijsko drvo i feng šui zvono na bazi metala ukrašeno metalnim novčićima je efikasno sredstvo za za porodice koje pate od finansijskih poteškoća.

Mandarinska patka

Mandarinske patke su takođe među najpopularnijim feng šui predmetima.  To su najbolji pokloni koje možete dati nekome ko čezne za pravom ljubavi. One simbolizuju intenzivnu ljubav i srećan bračni život. One uvek stoje u paru, iako mogu da se kupe i odvojene.

undefined undefined / gettyimages.com

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.rs